Başbakan Yardımcısı Arınç, Manisada nikah şahitliği

Başbakan Yardımcısı Arınç, Manisada nikah şahitliği yaptı


MANİSA (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisada nikah şahitliği yaptı.
     Arınç, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı İsmail Önalın oğlu Mehmet Önal ile Romanya uyruklu Stela Elif Diaconunun Manisa Öğretmenevindeki nikah törenine katıldı.
     Vali Halil İbrahim Daşöz ve AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, Uğur Aydemir ve Recai Berber ile çiftin nikah şahitliği yapan Arınç, aile cüzdanını geline verdi.
     Çifte sağlık ve mutluluk dileyen Arınç, şunları söyledi:
     Evliliklerinin uzun ve örnek olmasını, her zaman çocukları ve aileleriyle mutluluk içinde yaşamalarını temenni ediyoruz. Biz kızımızdan memnunuz. Romanyadan kızımız gelin olarak geldi ve Müslümanlıkla müşerref oldu. Her iki evladımızı candan tebrik ediyorum. Biz evliliğe çok önem veriyoruz. İnancımız, geleneklerimiz, örf ve adetimiz bunu emrediyor. Gençler vakti geldiğinde mutlaka evlenmeliler. Allah onlara birbirinden güzel hayırlı evlatlar nasip etsin. Başbakanımız bir rakam veriyor ama ben rakam vermekten yana değilim. Allah diledikleri kadar, gönüllerince evlat versin. Şimdi 3-5 dersem Romanyadan gelen konuklarımız anlamayabilirler.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Arınç, Manisada nikah şahitliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER