Başbakan Yardımcısı Atalay, Kırıkkalede:

Başbakan Yardımcısı Atalay, Kırıkkalede: -Çok şey yaptık ama Türkiyenin daha çok işi var. Geleceğe doğru fedakarlık ve birlik içinde devam edeceğiz


KIRIKKALE (A.A) - Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, Çok şey yaptık ama Türkiyenin daha çok işi var. Geleceğe doğru fedakarlık ve birlik içinde devam edeceğiz dedi.
     Güç Birliği toplantısına katılmak üzere kente gelen Atalay ve beraberindeki TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Zafer, Bankalar ve Hürriyet Caddesindeki esnafı ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Atalay ve beraberindekiler, Vali Ali Kolatı makamında ziyaret ederek, kentte yatırım yapacak kurumların yöneticileriyle bir araya geldi.
     Daha sonra partisinin il başkanlığına geçen Atalay, burada yaptığı konuşmada, AK Partinin fikir ve hizmet partisi olduğunu belirterek, AK Partinin konjonktürel siyaset yapmadığını kaydetti.
     AK Partinin 10 yıldır iktidarda olduğunu ifade eden Atalay, şöyle konuştu:
     AK Parti, önümüzdeki 11 yıla yani 2023e sanki yeni siyasete başlıyor gibi hedefler koyuyor. Türkiyede bizim daha çok sözümüz ve yapacağımız var. Yaptığımız kongreler de bunun mesajını veriyor. Teşkilat mensuplarımızın birbiriyle kaynaşması, bütünlüğü bizim için çok önemli. Hepimizin bir arada bu değerleri ve hedefleri paylaşmamız önemli. Biz emin adımlarla, özgüvenle geleceğe doğru yürüyeceğiz. Bizde yorulma yok. Öyle yapacaklarımızın bitmesi söz konusu değil. Çok şey yaptık ama Türkiyenin daha çok işi var. Geleceğe doğru bu fedakarlık ve birlik içinde devam edeceğiz. Hep ifade ediyorum, teşkilatlarımız bizim can damarımız. Gerçekten AK Partinin en büyük zenginliği ve avantajı bu. Dünyada böyle bir parti yok. Bu kadar üyesi olan, ciddi teşkilatı olan.
     AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkaleli AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, belediye başkanları ile partililer katıldı.
     Başbakan Yardımcısı Atalay ve beraberindeki milletvekilleri buradaki toplantının ardından Polis Evinde düzenlenen Kırıkkale Güç Birliği toplantısına katıldı.
     Buradaki toplantıda, Kırıkkaledeki eğitim, tarımsal yapı hakkında Güç Birliği Mütevelli Heyetine bilgi verildi. Yapılan çalışmalar değerlendirildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kırıkkale Yeşil Vadi Projesi hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Atalay, Kırıkkalede: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER