Başbakan Yardımcısı Bozdağ, toplu nikah törenine

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, toplu nikah törenine katıldı -Bozdağ: Türkiyenin güçlü olması için nüfusunun genç ve dinamik olmasına ihtiyaç var. Eğer Türkiye en az 3 bandında devam etmezse 2037den sonra yaşlısı bol, genci az bir ülkeye


YOZGAT (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türkiyenin güçlü olması için nüfusunun genç ve dinamik olmasına ihtiyaç var. Eğer Türkiye en az 3 bandında devam etmezse 2037den sonra yaşlısı bol, genci az bir ülkeye döneceğiz dedi.
     Bozdağ, Yozgat Belediyesi tarafından Şahin Tepesinde düzenlenen toplu nikah törenine katıldı.
     Bozdağ, nikahı kıyılacak 20 çifte mutluluklar dileyerek, iş adamı Bilal Şahine de Şahin Tepesine yaptırdığı sosyal tesisler için teşekkür etti.
     Tesislerin Yozgata hayırlı olmasını dileyen Bozdağ, Bugün ikinci bir mutluluğumuz gençlerimizin toplu nikahının burada kıyılacak olmasıdır. Nikahların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gençlerimizin birlikte ihtiyar, birlikte bahtiyar olmalarını diliyorum. Hayırla adım atacakları aile birlikteliğinin iki cihan saadetini tesis edecek şekilde devam etmesini diliyorum dedi.
    
     -3 çocuk sözü aldı-
    
     Bozdağ, Başbakanın genç çiftlerden her zaman bir isteğinin olduğunu hatırlatarak, genç çiftlerden 3 çocuk sözü aldı. Bozdağ, Türkiyenin güçlü olması için nüfusunun genç ve dinamik olmasına ihtiyaç var. Eğer Türkiye en az 3 bandında devam etmezse 2037den sonra yaşlısı bol, genci az bir ülkeye döneceğiz diye konuştu.
     Çiftlere altın hediye eden Bakan Bozdağ, ayrıca belediye tarafından hediye edilen beyaz eşyaların da çekini takdim etti.
     Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ise genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Törende genç çiftlere iş adamlarınca çeşitli hediyeler de verildi.
     Nikahları Belediye Başkanı Yusuf Başerin kıydığı törende şahitlikleri de Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, iş adamı Bilal Şahin ve milli güreşçi Rıza Kayaalp yaptı.
    
     Muhabir: Ömer Sarı / Özcan Güney / İsmail İçer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Bozdağ, toplu nikah törenine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER