Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgatta

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgatta -Bozdağ, 13. Uluslararası Sürmeli Şenlikleri kapsamında yapılan cirit gösterilerini izledi


YOZGAT (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgatta valilik ve belediye tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Sürmeli Şenlikleri kapsamında yapılan cirit gösterilerini izledi.
     Kentpark Cirit Alanında Sivas ve Erzincan atlı cirit kulüpleri arasında yapılan gösteri müsabakaları, Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer ve AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başerin at üstünde kortej yürüyüşü yaparak vatandaşları selamlamasıyla başladı.
     Başbakan Yardımcısı Bozdağ, cirit gösteriklerini izledikten sonra yaptığı açıklamada, cirit sporunun geleneksel ata sporlardan biri olduğunu belirtti.
     Cirit gösterilerini herkesin coşku ve heyecanla izlediğini ifade eden Bozdağ, şunları söyledi:
     Sporcularımızı tebrik ediyorum. Ata sporumuzun yaşatılması son derece önemli. Belediyelerin ve sivil toplum örgütlerinin yapacağı etkinliklerde bu sporcularımızı davet etmeleri, bu sporun tanınmasına, daha fazla desteklenmesine ve gelişmesine katkı sağlayacaktır. Bizim de hükümet olarak desteğimiz her türlü spor alanında devam ediyor, devam edecektir. Dileğimiz, Türkiyenin her alanda, içerde ve dışarda güçlü olmasıdır. Onun için uğraşıyoruz.
     Bozdağ, daha sonra Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen ilçe belediyeleriarası futbol turnuvasında dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını verdi. Bozdağ, penaltı vuruşu da yaptı.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Tevfik Işık
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgatta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER