Başkan Ayanoğlu, engellilerle yemekte bir araya

Başkan Ayanoğlu, engellilerle yemekte bir araya geldi


MARDİN (A.A) - Mardin Belediyesi Engelliler Birimi, Mardindeki engelli vatandaşları ve ailelerini yemekte buluşturdu. Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ile Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk ve çok sayıda engelli katıldı.
     Belediye Meclis Salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Ayanoğlu, engelli vatandaşlar için farkındalık duygusunun her zaman canlı tutulması gerektiğini söyledi.
     Ayanoğlu "Keşke yeryüzünde hiç engelli olmasa keşke hiç hastalık olmasa. Eminim herkesin temennisi budur. Ama takdir-i ilahi gereği bazıları engelli bazıları hasta oluyor. Bizlere düşen bu kardeşlerimiz için olabildiğince hayatı kolaylaştırmaktr. Belediye olarak yeni yaptığımız ve yapacağımız kaldırım ve yolları, binaları engelli vatandaşlarımızın rahat edebileceği şekilde düzenliyoruz. Engelli vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerde aktif olarak bulunmalarını sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Belediye bünyesinde kurmuş olduğumuz Engelliler Birimi her konuda sizlere yardımcı olmaya devam etmektedir" diye konuştu.
     Belediyeye ait servis araçlarıyla evlerinden alınan engelli vatandaşlar, etkinliğin bitmesinin ardından tekrar servis araçlarıyla evlerine götürüldü.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Başkan Ayanoğlu, engellilerle yemekte bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER