Basketbol

Basketbol -Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Levent Türknas: Bursada 4 gün içinde iki kez karşılaşacağımız rakibimizi, iki maçta da mağlup etmek amacındayız


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi ve EuroChallenge Kupasında üst üste TOFAŞ ile karşılaşacak Pınar Karşıyakanın genel menajeri Levent Türknas, TOFAŞı iki maçta da mağlup etmek istiyoruz dedi.
     Levent Türknas, yaptığı açıklamada, ligde cumartesi günü Bursada TOFAŞ ile karşılaştıktan sonra aynı ekiple salı günü de FIBA Erkekler EuroChallenge Kupasında mücadele edeceklerine belirtti.
     TOFAŞın güçlü bir ekip olduğunu, ancak oynadıkları maçlarda üst üste aldıkları galibiyetleri devam ettirmek istediklerini ifade eden Türknas, şunları kaydetti:
     Bursada 4 gün içinde iki kez karşılaşacağımız rakibimizi iki maçta da mağlup etmek amacındayız. Beko Basketbol Ligindeki çıkışımızı sürdürmek ve EuroChallenge Cup A Grubundaki ilk sınavımızı başarıyla vermek istiyoruz. Bursadan 2de 2 yaparak dönersek bir hafta sonra Fenerbahçe Ülker ile İzmirde yapacağımız önemli maç öncesi moral bulmuş olacağız. Çalışmalarımızı sadece galibiyet üzerine yapıyoruz.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER