Basketbol:

Basketbol: -Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi -Orduspor Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Durur: -Gruptaki liderlik iddiamızı devam ettirmek istiyoruz


ORDU (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (B) Grubunda mücadele eden Orduspor Kadın Basketbol Takımının Baş Antrenörü Alper Durur, gruptaki liderlik iddialarını devam ettirmek istediklerini bildirdi.
     Durur, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonu Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını ve bu maçın kendileri için önemli olduğunu ifade etti.
     Grubu lider bitirmek adına söz konusu karşılaşmayı önemsediklerini vurgulayan Durur, şunları kaydetti:
     Cumartesi günü saat 14.00da sahamızda oynayacağımız Bursa Büyükşehir Belediyespor maçı, grubu lider bitirmek adına büyük önem arz ediyor. Bu kritik karşılaşmaya ciddi biçimde hazırlanıyoruz. Takımda sakat olmaması bizim için büyük avantaj teşkil ediyor. Oyuncularımızın form durumları şu an itibariyle memnuniyet verici. Saha içinde yapılan hataları en aza indirerek bu karşılaşmadan galip ayrılmak ve gruptaki liderlik iddiamızı devam ettirmek istiyoruz.
     Alper Durur, bu karşılaşmada bütün Orduspor taraftarlarını salonda görmek istediklerini belirterek, Takımın sahadaki performansını yukarılara taşımak ve rakibi baskı altına almak için seyirci desteği çok büyük etken. Orduluların gerekli hassasiyeti göstererek bu karşılaşmada takımlarına destek olmalarını istiyoruz. Bu karşılaşmayı kazanmak ve sonraki hafta deplasmanda oynayacağımız Ankara Ormanspor maçına avantajlı çıkmak istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: İsmail Çimen

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER