Basketbol: 3. Lig D Grubu

Basketbol: 3. Lig D Grubu -Çankırı Demirspor Basketbol Takımı antrenörü Demirhan: -Diyarbakırda Bağlar belediyesine karşı alınacak bir galibiyet bizi amacımıza daha çok yaklaştıracak


ÇANKIRI (A.A) - Türkiye Basketbol 3. Lig D Grubunda mücadele eden Çankırı Demirspor Basketbol takımı, Bağlar Belediyesi ile hafta sonu oynayacağı maça hazırlanıyor.
     Çankırı Demirspor Kulübü Basketbol Sorumlusu ve Antrenörü Cevdet Demirhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3. Lig D grubunda yer alan 6 takımın, birbirlerini yenebilecek güce sahip olduğunu söyledi.
     Çankırı Demirsporun hedefi olan bir takım olduğunu belirten Demirhan, Gerek oyuncuların, gerek idarecilerin, gerekse seyircilerin, daha iyiyi başarma konusundaki birlikteliği bizi ümitlendiriyor. Takımıma güveniyorum Diyarbakırda Bağlar belediyesine karşı alınacak bir galibiyet bizi amacımıza daha çok yaklaştıracak dedi.
     Takım kaptanı Ahmet Büken ise, her maçı final maçı olarak kabul ettiklerini vurgulayarak, Arkadaşlığımız en üst seviyede. Bu da başarıyı tetikleyen en önemli faktör. Kazanma konusunda inancımız yüksek olunca, korksun bütün takımlar diye konuştu.
    
     Muhabir: Özgür Alantor
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Basketbol: 3. Lig D Grubu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER