Basketbol: Beko Ligi

Basketbol: Beko Ligi -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Menajeri Boray Dai: -Bölgenin tek basketbol takımıyız. Amacımız bu takımı her geçen gün daha yukarılara taşımak ve Beko Basketbol Liginde kalıcı bir takı


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Liginde mücadele eden Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 20. haftada kendi sahasında ligin güçlü takımlarından Beşiktaşı 76-66 yenmenin mutluluğunu yaşıyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ligin yeni takımlarından birisi olmasına rağmen başarılı sonuçlar alan mavi-beyazlı ekip, Beşiktaş karşısında aldığı galibiyetle moral buldu. Güçlü rakibini maçın başından sonuna kadar sergilediği üstün oyunla yenmenin keyfini yaşayan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı, puan sıralamasında da rahat bir nefes aldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen genel menajer Boray Dai, Beşiktaş maçının çok zorlu geçeceğini bildiklerini ve bu doğrultuda hazırlandıklarını belirtti.
     Maçı kazanacaklarına inandıklarını ifade eden Dai, şöyle devam etti:
     Yönetim, teknik heyet ve oyuncularımız çok iyi kenetlenmiştik. Oyuncularımız bir haftadan bu yana iştahla çalışıyorlardı. Beni en çok sevindiren şey seyirci faktörüydü. Gerçekten tribünlerde bizi destekleyen önemli derecede taraftarımız vardı. Onlara, bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum.
     Dai, Gaziantepte bir basketbol kültürü oluştuğunu, bunun kendilerini çok mutlu ettiğini vurguladı. Bölgenin tek basketbol takımı olduklarını aktaran Dai, şunları kaydetti:
     Amacımız bu takımı her geçen gün daha yukarılara taşımak ve Beko Basketbol Liginde kalıcı bir takım yapmak. Hedefimize adım adım gitmek istiyoruz. En büyük hedefimiz Gaziantepte bir gün Avrupa Kupası mücadelesi vermek. Bu da çok uzak değil. İnşallah bir iki seneye kadar onu da yapacağız.
     Dai, Beşiktaş galibiyetini Gazianteplilere ve sponsor firmalarına armağan ettiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Basketbol: Beko Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER