Basketbol: Beko Ligi

Basketbol: Beko Ligi -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi: 84 - Aliağa Petkim: 70 Salon: Karataş Şahinbey Hakemler: Erman Erdemli, Fatih Arslanoğlu, Sami Özel Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi: Erden 2, Mesut 2, M


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Liginde Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Aliağa Petkimi 84-70 yendi.
     Maça Aliağa Petkim hızlı başladı. Chalmers ve Ersinin sayılarıyla öne geçen konuk takım, Francisin etkili savunmasıyla maçta üstünlüğünü korudu. Ev sahibi Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ise Canerin basketleriyle farkı kapatmaya çalıştı. İlk 5 dakikayı 14-10 önde tamamlayan konuk takım, oyundaki üstünlüğünü koruyarak ilk periyodu 24-18 önde bitirdi.
     İkinci periyotta da konuk takım üstünlüğünü korudu. Aliağa Petkimden Chalmers ve Orhanın attığı basketlere, Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin Collins ve Hakanın sayılarıyla verdiği karşılık yetmedi. Konuk takım soyunma odasına 43-34 önde gitti.
     Üçüncü periyotta konuk takım tutuk bir oyun sergilerken, Dorseyi oyuna alan ev sahibi takım bu oyuncunun etkili oyunuyla aradaki farkı kapattı. Mutlu ve Pagein basketleriyle de öne geçen Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, periyodu 60-55 önde bitirdi.
     Ev sahibi takım son periyotta da Dorseyin etkili oyunuyla üstünlüğünü korumayı sürdürdü. Aliağa Petkim ise rakibini durdurmakta zorlanınca, istediği sayıları da bulamadı. Maç, 84-70 ev sahibi Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin üstünlüğüyle sona erdi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Ömer Fansa
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Basketbol: Beko Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER