Basketbol: EuroChallenge Cup ön eleme turu

Basketbol: EuroChallenge Cup ön eleme turu -Tofaş Teknik Koordinatörü Öngören: -İlk maçımızı farklı kazanarak tura yakın olma avantajını elde ettik. Rövanş maçını yarın oynayacağız. Bu maçı da kazanarak gruplara kalmayı hedefliyor


BURSA (A.A) - Tofaşın Teknik Koordinatörü Tolga Öngören, FIBA Erkekler Avrupa Çalenç Kupası (EuroChallenge Cup) ön eleme turu ilk maçında, Estonyanın Rakvera Tarvas takımını deplasmanda 106-76 yendiklerini hatırlatarak, İlk maçımızı farklı kazanarak tura yakın olma avantajını elde ettik. Rövanş maçını yarın oynayacağız. Bu maçı da kazanarak gruplara kalmayı hedefliyoruz dedi.
     Öngören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 yıl aradan sonra Avrupa arenasında mücadele ettiklerini belirterek, ilk maçı 30 sayılık farkla kazanarak ikinci maça avantajlı çıkacaklarını söyledi.
     Rövanş maçını yarın Atatürk Spor Salonunda oynayacaklarını belirten Öngören, İlk maçımızı farklı kazanarak tura yakın olma avantajını elde ettik. Rövanş maçını yarın oynayacağız. Bu maçı da kazanarak gruplara kalmayı hedefliyoruz dedi.
     Öngören, bu karşılaşmanın, 5-7 Ekim tarihleri arasında Manisada oynayacakları Türkiye Kupası maçı öncesi kendileri için antrenman niteliğinde olacağını ifade ederek, Sezona Avrupa maçımızda aldığımız galibiyetle başladık. Bir anlamda rövanş maçı bizim için antrenman maçı olacak, sonrasında Manisada Türkiye Kupası grup maçında Türk Telekom, TED Koleji ve Banvit ile oynayacağız. Uzun bir aradan sonra seyircimizle buluşacağız. Tüm sporseverleri centilmence takımımızı desteklemeye bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Ercan/Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Basketbol: EuroChallenge Cup ön eleme turu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER