Basketbol: FIBA Euro Challenge Kupası

Basketbol: FIBA Euro Challenge Kupası -TOFAŞ Antrenörü Çakı: -İkinci periyotta bir ara oyundan düştük ama sonradan toparlanmayı bildik -Michelin ETHA Antrenörü Adamous: -TOFAŞtan Nichols skoru belirleyen isim oldu


BURSA (A.A) - Basketbolda FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası A Grubunda Kıbrıs Rum kesimi temsilcisi Michelin ETHAyı 87-54 yenen TOFAŞın antrenörü Ahmet Çakı, İkinci periyotta bir ara oyundan düştük ama sonradan toparlanmayı bildik dedi.
     Çakı, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmaya iyi başladıklarını, arzuladıkları skoru yakaladıklarını, ancak ikinci periyotta çok kötü bir performans sergileyerek rakibin oyuna ortak olmasına izin verdiklerini söyledi.
     İkinci yarıdan itibaren yeniden TOFAŞ gibi mücadele etmeye başladıklarını dile getiren Çakı, İkinci periyotta bir ara oyundan düştük ama sonradan toparlanmayı bildik. Son bölümde rahat bir oyun sergiledik. Güzel bir galibiyet aldık ama gruptan çıkmak için gelecek hafta deplasmanda KRKA Novo Mesto ile yapacağımız maçı mutlak kazanmamız gerekiyor diye konuştu.
     Michelin ETHA Antrenörü Kyriakos Adamou ise maça kötü başladıklarını, ikinci periyotta ise oyuna ortak olduklarını belirtti.
     TOFAŞın çok iyi bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Adamou, Bursaya galibiyet için gelmiştik ama olmadı. TOFAŞtan Nichols, skoru belirleyen isim oldu. TOFAŞı tebrik ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Vedat Yücebaş / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Euro Challenge Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER