Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi -Tarsus Belediyespor Asbaşkanı Avşar: -Bütün şanssızlıklara rağmen, Tarsusu en iyi şekilde temsil ettik


MERSİN (A.A) - Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi (A) Grubunun son maçında Polonyanın Wisla Can-Pack takımını 72-70 yenen Tarsus Belediyesporun Asbaşkanı Hikmet Avşar, bütün şanssızlıklara rağmen, Tarsusu en iyi şekilde temsil ettiklerini bildirdi.
     Avşar, yaptığı yazılı açıklamada, grup maçlarının tamamını Tarsus Spor Salonunun tadilatta olması nedeniyle Adana ve Mersinde oynadıklarını hatırlattı.
     İlk defa katıldıkları Avrupa Liginde seyirciden yoksun olmanın kendileri açısından dezavantaj yarattığını anlatan Avşar, şöyle devam etti:
     İyi maçlar çıkardık. Bazı şanssızlıklar nedeniyle istediğimiz başarıyı yakalamadık. Sahamızın tadilatta olması nedeniyle maçlarımızı Adana ve Mersinde oynamak zorunda kaldık. Bütün şansızlıklara rağmen Tarsusu en iyi şekilde temsil ettik. Maçları sahamızda oynasaydık, sonucun daha farklı olacağına inanıyorduk, ama olmadı. 12 maçtan 4 galibiyet alabildik. Avrupada oynadığımız maçlar bize tecrübe oldu. Bize her zaman destek olan ve maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaza teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER