Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi -Kayseri KASKİ (E) Grubu üçüncü maçında yarın Belarusun Horizont Minsk takımını konuk edecek -Kulüp Başkanı Batukan: Avrupada hedefimiz final oynamak


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi (E) Grubu üçüncü maçında yarın Belarustan Horizont Minsk takımını konuk edecek.
     Kadir Has Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 19.00da başlayacak. Kayseri temsilcisi gruptaki ilk maçında Horizont Minske deplasmanda 78-73 yenilmiş, ikinci maçta ise İsveç temsilcisi Telge Basket Södertaljeyi 81-51 mağlup etmişti.
     Kulüp Başkanı Ender Batukan AA muhabirine yaptığı açıklamada, Horizont Minsk maçını kazanarak, grupta liderliklerini sürdürmek istediklerini belirtti.
     Yarınki maça Avrupa Ligi, Türkiye Kupası ve ligde aldıkları başarılı sonuçların moraliyle çıkacaklarını ifade eden Batukan, Horizont Minske ilk karşılaşmada deplasmanda şanssız bir şekilde yenilmiştik. Bu karşılaşmaya ciddi bir şekilde hazırlandık. Galip geleceğimize inanıyoruz. Biz büyük hedefleri olan büyük bir takımız. Avrupada hedefimiz final oynamak. O yüzden bütün karşılaşmalara büyük önem veriyoruz. Takımın moralleri yerinde. Asjha Jones dışında eksiğimiz yok. İnşallah yarınki karşılaşmadan umduğumuz galibiyeti alırız diye konuştu.
     Kayserili basketbolseverlerin takıma her zaman büyük destek verdiğini söyleyen Batukan, taraftarlardan yarınki karşılaşmada da salonu doldurmalarını istedi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER