Basketbol: Maçın ardından

Basketbol: Maçın ardından -Mersin Büyükşehir Belediyesi başantrenörü Yıldızoğlu: Kendi oyun planımızı sahaya yansıtarak maçı kazanmasını bildik -Ceyhan Belediyesi başantrenörü Keskin: Yaptığımız değişiklerden bir sonuç ala


MERSİN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Ceyhan Belediyesini 95-74 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, kendi oyun planlarını sahaya yansıtarak maçı kazanmasını bildiklerini söyledi.
     Yıldızoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya kötü başlamalarına rağmen ikinci periyodun başından itibaren iyi oynamaya başladıklarını belirtti.
     Rakip takımın maçı kazanmak için elinden geleni yaptığını ifade eden Yıldızoğlu, Kendi oyun planımızı sahaya yansıtarak maçı kazanmasını bildik. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum ve umut ediyorum ki hafta sonu yapacağımız maçı da kazanırız. Bu arada Ceyhan Belediyesi takımını da kutluyorum diye konuştu.
     Ceyhan Belediyesi başantrenörü Atilla Keskin ise maça iyi başladıklarını belirterek, ikinci periyotun başından itibaren kötü şutlar yediklerini söyledi.
     Keskin, Yaptığımız değişiklerden bir sonuç alamayınca maçı kaybettik. Şutlara karşı koyamadık. Hakemler için bir şey demek istemiyorum. Önümüzde Homend Antakya Belediyesi maçı var. Onun için hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mersin Büyükşehir Belediyesini de tebrik ediyorum.
    
     Muhabir: Mesut İnce - Basir Gülüm / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Basketbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER