Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası -Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan Saka: Avrupa arenasından elenmemiz nedeniyle bozuk olan moralimizi Türkiye kupasında düzeltmek istiyoruz


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimin genel menajeri Birtan Saka, Avrupa arenasından elenmemiz nedeniyle bozuk olan moralimizi Türkiye kupasında düzeltmek istiyoruz dedi.
     Birtan Saka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Türkiye Kupası (B) Grubunda yarın Hacettepe Üniversitesi ile karşılaşacaklarını, kupada ilk 2 takım arasında yer alarak 8li finallere kalma başarısı göstermek istediklerini kaydetti.
     Saka, FIBA EuroChallenge Kupasından elenmemiz moralimizi bozdu. Artık önümüze bakıyoruz. Takım olarak kısa sürede toparlanmamız gerekiyor. Avrupa arenasından elenmemiz nedeniyle bozuk olan moralimizi Türkiye kupasında düzeltmek istiyoruz diye konuştu.
     Tüm maçlarını İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda oynayacak Aliağa Petkim, yarın saat 18.00de Hacettepe Üniversitesi, 6 Ekim Cumartesi saat 16.00da Antalya Büyükşehir Belediyespor ve 7 Ekim Pazar saat 18.15de ise Beşiktaş ile karşılaşacak.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER