Basketbol: Türkiye Basketbol 3. Ligi

Basketbol: Türkiye Basketbol 3. Ligi -2. Lige yükselme grubunda Play Offa kalan Bilecik Belediyespor, eleme maçında Muğla Ormanspor ile karşılaşacak


BİLECİK (A.A) - Türkiye Basketbol 3. Liginde mücadele eden ve 2. Lige yükselme grubunda Play Offa kalan Bilecik Belediyespor, eleme maçında Muğla Ormanspor ile karşılaşacak.
     Hafta sonu Plaf Offa kalma mücadelesinde Yozgat Spurs takımını 89-70 yenerek Play Offa kalan Bilecik Belediyespor, 20 Nisanda 2. Lige yükselme grubunda ilk maçını kendi sahasında F gurubunun lideri Muğla Ormanspor ile yapacak.
     Bilecik Belediyespor Antrenörü Yeşer Karabulut, Play Off turunda iki maçı kazanan takımın bir üst tura çıkacağını belirterek, "Kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanarak, avantaj elde etmek istiyoruz. Zor bir karşılaşma olacak. Çünkü grubun liderine karşı mücadele edeceğiz. Burada en büyük görev seyircimize düşüyor. Zorlu karşılaşma öncesi her zaman olduğu gibi bu zorlu karşılaşmada da seyircimizi salona bekliyoruz. Söz verdiğimiz gibi, gruptan çıkarak seyircimize Play Off heyecanı yaşatacağız" dedi.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Basketbol 3. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER