Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Adana BOTAŞ, Canik Belediye maçının hazırlıklarına başladı


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana BOTAŞ, Canik Belediye maçının hazırlıklarına başladı.
     Adana BOTAŞtan yapılan yazılı açıklamada, hafta sonu oynanacak Canik Belediye karşılaşmasının hazırlıklarını başantrenör Olcay Orak yönetiminde sürdüren Adana BOTAŞın, günü salonda ağırlık çalışması yaparak değerlendirdiği belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Adana BOTAŞın ikinci kapatanı Burcu Çiğil, geçen hafta karşılaştıkları İstanbul Üniversitesi BGD karşısında sergiledikleri iyi oyun ile güzel bir galibiyet aldıklarını ifade etti.
     İstanbul Üniversitesi BGD maçının ilk iki çeyreğinde istedikleri gibi oynayamadıklarını belirten Çiğil, şunları kaydetti:
     Maçın daha sonraki bölümlerinde, İstanbul Üniversitesi BGD karşısında gerçek oyunumuzu sahaya yansıttık. Karşılaşmanın son çeyreğinde de iyi defans yapıp hücumda başarılı olarak kazanmasını bildik. Bu galibiyetten dolayı tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Cumartesi günü yine evimizde Canik Belediye ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımıza ara vermeden hemen başladık. Üst sıralarda ki yerimizi korumak adına Canik Belediye maçını da kazanarak yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER