Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi -Tarsus Belediyesi Genel Menajeri Aydın: Kayseri KASKİ maçı, lig sıralamamız ve play-off eşleşmesi açısından önemli olacak


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Melahat Aydın, Kayseri KASKİ ile yapacakları maçın lig sıralamaları ve play-off eşleşmesi açısından önemli olacağını bildirdi.
     Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Samsun Basketbol galibiyetinin ardından Kayseri KASKİ maçının hazırlıklarına başladıklarını belirtti.
     Antrenmanlarda oyuncuların hırslı ve istekli olmasının kendilerini mutlu ettiğine değinen Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Sezon öncesi hedefimiz ligi ilk 5 takım arasında bitirmekti ve bunu yüzde 90 garantilemiş durumdayız. Bu hafta oynayacağımız Kayseri KASKİ maçı, lig sıralamamız ve play-off eşleşmesi açısından önemli olacak. Kalan maçlarımızda başarılı olup hedefimize ulaşmış olarak ligi tamamlayacağımıza inanıyorum. Ayrıca Kayseri KASKİye 14 Mart Perşembe günü oynayacakları Avrupa Kupası Final maçında başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Ali Güreli / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER