Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey: Beşiktaş maçını kazanarak, ikinci sıradaki yerimizi korumak istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, yarın deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçını kazanarak, ikinci sıradaki yerlerini korumak istediklerini söyledi.
     Ahmet Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 16 haftada 13 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak, Fenerbahçenin ardından ikinci sırada bulunduklarını hatırlattı.
     Beşiktaş karşılaşmasına FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda 19 sayı farkla kazandıkları MBK Ruzomberok maçının moraliyle çıkacaklarını vurgulayan Bozbey, şunları kaydetti:
     Beşiktaş, ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamamıştı. İkinci yarıya ise takviye yaparak girdiler ve üst üste 3 maçtan galip ayrıldılar. Alt sıralardan kurtulmak için yoğun mücadele veriyorlar. Biz ise ligin zirvesine oynuyoruz. Geçen hafta Galatasarayı yenerek ikinci sıraya yükselmiştik. Bu pozisyonumuzu korumayı hedefliyoruz. Yarın maça mutlak galibiyet için çıkacağız. Çekişmeli, zorlu bir maç olacak. Beşiktaş maçını kazanarak, ikinci sıradaki yerimizi korumak istiyoruz. Takımın morali yerinde, fizik ve mental açıdan hazırız. İnşallah iyi bir oyun sonunda galip gelen taraf biz oluruz.
     Bozbey, takımda eksik oyuncu bulunmadığını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER