Basketbol: Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası

Basketbol: Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası -Fransa, turnuvanın ikinci gününde Türkiyeyi 64-53 mağlup etti


SAKARYA (A.A) - Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvasının ikinci gününde Fransa, Türkiyeyi 64-53 mağlup etti.
     Atatürk Spor Salonunda devam eden turnuvanın ikinci günündeki ilk maçında A Grubunda Sırbistan ve Çin milli takımları karşılaştı. Sırbistanın 78-56 galip geldiği maçta en skorer isim 18 sayı ile Milos Glisic olurken, Çinli Zhenliang Yuan 17 sayı kaydetti.
     İsveç ise Letonyayı 58-53 mağlup etti. İsveç milli takımında Samuel Berkelund 23 sayıyla galibiyeti getiren isim olurken, Letonyada Arturs Strautins maçı 17 sayıyla tamamladı.
     Grubun son maçında Fransa, Türkiyeyi 64-53 yendi. Milli takımda Ercan Bayrak karşılaşmayı 10 sayıyla tamamlarken, Fransada Gombauld Stephane, 20 sayılık performans sergiledi.
    
     -B Grubu-
    
     B Grubunda Almanya, Ukraynayı 70-60 mağlup etti. Almanyada en skorer isim 13 sayı atan Kratzer Leon olurken, Ukraynada Dmytro Berezkin karşılaşmayı 16 sayıyla tamamladı.
     Grubun ikinci maçında Yunansitan, Arjantini 50-42 mağlup etti. Yunanistanda en skorer isim 10 sayı ile Vasilis Charalampopoulos, Arjantinde ise 12 sayı ile Lautaro Riego Vanzella oldu.
     Grubun son maçında Slovenya, Karadağı 83-56 yendi. Slovenyada 14 sayı kaydeden Nejc Baric takımının en skorer oyuncusu olurken, Karadağda ise Petar Ivanovic karşılaşmayı 15 sayıyla tamamladı.
     Turnuva, yarın oynanacak 3üncü grup maçlarıyla devam edecek.
    
     Muhabir: Enes Duran - Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Basketbol: Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER