Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından -Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ataman: -İyi oynayarak net bir galibiyet aldık -Enderin sakatlığı iyi gözükmüyor. Machvan, Unics Kazan maçında maskeyle oynayacak -Hacettepe Üniversitesi B


İSTANBUL (A.A) - Beko Basketbol Liginde sahasında Hacettepe Üniversitesini 83-52 mağlup eden Galatasaray Medical Parkın başantrenörü Ergin Ataman, ikinci devre oynadıkları iyi basketbolla net bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, ilk devre düşük tempoda oynadıklarını fakat ikinci yarı sahaya istedikleri her şeyi yansıtarak sonuca gittiklerini ifade etti.
     Ataman, özellikle aldıkları 54 ribaundun kendisini sevindirdiğini belirterek, Bugün iyi oynayarak, net bir galibiyet aldık. Tamamen bu maçı unutup Avrupa Kupasında oynayacağımız Unics Kazan maçına hazırlanmamız lazım. Avrupa şampiyonluğu yolunda en önemi rakibimizle oynayacağız. Seyircimizin desteğiyle gerçek bir iç saha maçı oynamak istiyoruz diye konuştu.
     Karşılaşmanın 3. çeyreğinde ayağı burkulan ve hastaneye kaldırılan Ender Arslanın durumu hakkında bilgi veren Ataman, Durumu pek iyi gözükmüyor. Bağ yaralanması olabilir ayağında. Machvanın da bir sakatlığı vardı. Machvanı Unics Kazan maçında maskeyle oynatmayı düşünüyoruz dedi.
     Arroyonun aralarına katılmasının kendilerine güç kattığını vurgulayan tecrübeli antrenör, Porto Rikolu oyuncunun tam hazır olduğunda takıma daha fazla katkı vereceğini ifade etti.
     Ataman, az süre bulan Engin Atsürle ilgili olarak ise, Enginin, az süre alması rotasyonla alakalı. Demekki yeterli katkıyı alamadık ki rotasyonda biraz geri plana düştü. Engini Türkiyede hangi orta seviye takıma koysanız 35 dakika oynar ve o takımın en önemli silahı olur. Fakat büyük takımlarda oynamak çok farklı diye konuştu.
     Sarı-kırmızılı basketbolcu Sertaç Şanlı da önemli bir maçı iyi oynayarak rahat bir şekilde farklı kazandıklarını belirtti.
    
     -Hacettepe Üniversitesi cephesi-
    
     Hacettepe Üniversitesi Başantrenörü Alp Bayramoğlu ise güçlü bir rakibe kaybettiklerini söyledi.
     Bayramoğlu, maçın başında iyi direndiklerini fakat ikinci yarıyla birlikte sarı-kırmızılı takımın sertliğine karşılık veremeyince maçı farklı kaybettiklerini dile getirdi.
     Başkent ekibinin oyuncusu Ogün Sevinç de ribaundlarda kötü olmalarının farklı skoru getirdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Erkan Tiryaki / Ercan Doğan / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Basketbolda maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER