Başmakçı Belediye Başkanı Özcan:

Başmakçı Belediye Başkanı Özcan: -Başmakçının alt yapısı uzun zamandır kanayan bir yara idi. Biz kanalizasyon ile alt yapı çalışmalarını başlattık, içme suyunun yenilenmesi içinde elimizden geleni yapacağız (Fotoğra


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Başmakçı Belediye Başkanı Halil Özcan, Başmakçının alt yapısı uzun zamandır kanayan bir yara idi. Biz kanalizasyon ile alt yapı çalışmalarını başlattık, içme suyunun yenilenmesi içinde elimizden geleni yapacağız dedi.
     Özcan, inşaatı devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, eylül ayında tamamlanacak kanalizasyon çalışmalarının neredeyse yarısının tamamlandığını büyük bir özveri ve çaba gösterildiğini söyledi.
     Göreve geldikleri andan itibaren ilçede en kaliteli şekilde taraf olmadan hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Özcan, şöyle konuştu:
     Başmakçının alt yapısı uzun zamandır kanayan bir yara idi. Biz kanalizasyon ile alt yapı çalışmalarını başlattık, içme suyunun yenilenmesi içinde elimizden geleni yapacağız. Alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra görev süremiz yettiği kadar ilçeye hizmetin sorumluluk bilincindeyiz. Çalışmalar sürecinde mevsim dolayısıyla sokak ve caddelerde yaşanılan sıkıntıyı ilçe halkının geleceğe yönelik geçici bir süre ile yaşandığını bildiğim için anlayışla karşıladım. Bunun için çalışanlara destek oluyorum.
    
     Muhabir: Esma Eser / Canan Tükelay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Başmakçı Belediye Başkanı Özcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER