BATSOnun ABye sunduğu projesi onaylandı

BATSOnun ABye sunduğu projesi onaylandı


BATMAN (A.A) - Batman Ticaret ve Sanayi Odasınca (BATSO) AB-Türk Odaları Forumu-II: AB-Türkiye Odaları Ortaklık Hibe Programına sunulan Çağdaş Dünya Hizmetlerini Üyelerine Sunan Bir Oda Projesi onaylandı.
     BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, teknolojik içeriği ile bölgedeki diğer kurum ve kuruluşlara örnek olması yönünden projenin pilot olma özelliğini taşıdığını ifade etti.
     Projeyi hazırlayan DİKA Batman Yatırım Destek Ofisi uzmanlarına teşekkür eden Nasıroğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Batmana ve üyelerimize hayırlı olsun. Bundan sonrada buna benzer projeleri Batmana kazandırmaya devam edeceğiz. Projemizin onaylanmasında emeği geçen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğluna teşekkür ediyorum. Proje, yüzde 90 oranında AB hibesi ile hayata geçecek. Kalan yüzde 10luk kısım ise BATSO tarafından karşılanacak. Uluslararası iletişim özelliği de olan proje, Yunanistanın İskeçe Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği halinde yürütülerek, kültür ve bilgi paylaşımı sağlanacak.
    
     Muhabir: Ubeydullah Baş / Meral Özdemir
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber BATSOnun ABye sunduğu projesi onaylandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER