Bayanlar Voleybol 1. Ligine terfi maçları

Bayanlar Voleybol 1. Ligine terfi maçları -Çanakkale Belediyespor ile Halkbank Gazi Üniversitesi, Bayanlar Voleybol 1. Ligine yükseldi


ANTALYA (A.A) - Alanyada yapılan Bayanlar Voleybol 1. Ligine terfi maçları sona erdi.
     Türkiye Voleybol Federasyonunca Atatürk Spor Salonunda yapılan Voleybol 2. Lig final müsabakaları sonucunda Salihli Belediyesini 3-0 yenen Çanakkale Belediyespor ile Karşıkayayı 3-2 mağlup eden Halkbank Gazi Üniversitesi, grubu ilk 2 sırada tamamlayarak Bayanlar Voleybol 1. Ligine yükseldi.
     Bu arada Halkbank Gazi Üniversitesi ile Karşıyaka arasında yapılan müsabaka sırasında iki takım taraftarları arasında tartışma çıktı. Olaylar nedeniyle maça bir süre ara verildi.
     Polisin olaya müdahale ettiği sırada bazı taraftarların sahaya su şişesi atması üzerine Karşıyakalı taraftarlar salondan çıkarılmak istendi. Bunun üzerine polis ile Karşıyakalı taraftarlar arasında arbede yaşandı. Olaylar, Karşıyakalı taraftarların salondan çıkarılmasının ardından sona erdi.
     Yaklaşık yarım saat ara verilen maç, Halbank Gazi Üniversitesinin 3-2 galibiyeti ile tamamlandı.
     Maçların ardından düzenlenen törenle Bayanlar Voleybol 1. Ligine yükselen Çanakkale Belediyespor ve Halbank Gazi Üniversitesine kupaları verildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bayanlar Voleybol 1. Ligine terfi maçları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER