Bayburtta aile eğitim programı eğitici eğitimi

Bayburtta aile eğitim programı eğitici eğitimi semineri başladı


BAYBURT (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 0-18 yaş aile eğitimi eğitimci semineri, Bayburtta başladı.
     Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen seminer, 0-18 yaş aile eğitimi formatörleri Fatih Çelikbaş, Umay Topçu ve Eylem Özer tarafından veriliyor.
     Okul öncesi, sınıf ve rehber öğretmenlerinden oluşan 40 kişinin katıldığı seminerin 14 Eylülde sona ereceğini belirten Fatih Çelikbaş, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen bu projenin, Türkiye genelinde her ile ulaşma hedefi var dedi.
     Bütün bakanlıkların aile eğitimleri üzerinde yoğun çalışması olduğunu ifade eden Çelikbaş, Bu da bu çalışmaların somut bir göstergesi. Umarım Bayburtta da bu çalışmalar meyvesini verir. Çocuk eğitimi çok önemli, bu proje her şeyden önce çocuklarımız için başlatıldı. Aileler bu eğitim sonunda belge alacaklar. Böylece çocuklarına nasıl bir eğitim verdiklerini ölçebilecekler. Bu eğitimlerle ailelerin farkındalık kazanmalarını sağlayacağız. Bu farkındalıktan sonra eksiklikleri bu eğitimlerle giderip hem kendi çocuklarına, hem etraftaki muhatap oldukları çocuklara bu eğitimleri götürecekler dedi.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburtta aile eğitim programı eğitici eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER