Bayburtta iftar yemeği düzenlendi

Bayburtta iftar yemeği düzenlendi


BAYBURT (A.A) - Bayburtta iftar yemeği organize edildi.
     AK Partinin kuruluşunun 11. yıl dönümü dolayısıyla organize edilen iftar yemeğine AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Eski Milletvekillerinden Fetani Battal, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.
     Özbek, burada yaptığı konuşmada, 11 yıl önce AK Partinin Türkiyenin ufkuna ışık gibi doğduğunu belirterek, 11 yıl önce Bayburtta üniversitemiz yoktu, 15 bin kilometre duble yol yoktu, ama şimdi ise var. Bu gelişmeler tabi ki sizlerin sayesinde oluyor. 11 yıldır partiye teşkilat bazında destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.
     AK Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Elçi ise Ramazan ayının yaşandığı zaman diliminde partilerinin kuruluşunun 11. yıl dönümünü de kutlama bahtiyarlığını yaşadıklarını ifade ederek, Daha ilk günden itibaren bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak denildi. Hepinizin malumu olduğu üzerede artık hiç bir şey eskisi gibi değil. Bu da milletimizin teveccühü olarak partimize geri dönmüştür diye konuştu.
     Elçi, partinin kuruluşundan itibaren görev yapan eski il başkanlarına plaket verdi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Bayburtta iftar yemeği düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER