Bayburtta rafting antrenörlük kursu açıldı

Bayburtta rafting antrenörlük kursu açıldı


BAYBURT (A.A) - Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Çoruh Nehrini turizme kazandırmak için yaptıkları çalışmaların meyvesini vermeye başladığını belirtti.
     Polat, göreve başladığı günden itibaren Çoruh Nehrini turizme kazandırmak için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını ifade ederek, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Çoruh Nehrinde başlatılan 1. Kademe Rafting Antrenörlüğü Kursu bizim Çoruhla ilgili çalışmalarımızın ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor dedi.
     Göreve başladığı ilk günden itibaren Çoruh ile yatıp Çoruh ile kalktığını belirten Polat, şunları kaydetti:
     Bütün bu çabam Çoruh Nehrini Bayburta kazandırmak içindi. Yaptığımız çalışmalarla bugün artık bu çalışmaların bir kısım meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladık. İyi ki Çoruhla yatıp Çoruhla kalkmışız. Çünkü artık şehrimizin ortasından akıp giden Çoruh Nehri ve kıyıları şehrimizin önemli turizm alanları haline gelmeye başladı. Belediyemizin Çoruh Nehri kıyısı boyunca halkımızın hizmetine sunduğu Rabia Kadıoğlu Parkı ve Çoruh Nehri rekreasyon çalışma alanı içerisinde Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında 1. kademe rafting antrenörlüğü kursu başladı.
     Polat, 16 kursiyerin katıldığı kurs sonunda Bayburtta rafting sporunun, dolayısıyla Çoruh Nehrinin öneminin daha da artacağını söyledi.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburtta rafting antrenörlük kursu açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER