Bayburtta rafting heyecanı

Bayburtta rafting heyecanı -Bayburt Üniversitesince yürütülen "Gençlik-Gelişim ve Gelecek" projesi kapsamında bir araya gelen üniversite öğrencileri, Çoruh Nehrinde rafting yaptı


BAYBURT (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen ve Bayburt Üniversitesince yürütülen "Gençlik-Gelişim ve Gelecek" projesi kapsamında Bayburtta bir araya gelen üniversite öğrencileri, Çoruh Nehrinde rafting yaptı.
     Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi ve proje koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İhsan Çubukçu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen "Gençlik-Gelişim ve Gelecek" projeleri kapsamındaki faaliyetlerden birinin gençlik kampı olduğunu belirtti.
     Bu kampa Gümüşhane Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi ve Bayburt Üniversitesinden öğrencilerin katıldığını ifade eden Çubukçu, "Kamp süresince gençlik problemleri ele alınıyor ve gençlerin gözüyle sorunlara çözüm önerileri getirilmeye çalışılıyor. Faaliyetlerimiz arasında köy gezileri, rafting ve müzik eğlence programı var" dedi.
     Çubukçu, projenin ikinci bölümünün 17-19 Mayısta gerçekleştirileceğini de söyledi.
     Bayburt Üniversitesi öğrencisi Murat Türkoğlu ise Baksı Müzesinde gerçekleştirilen gençlik kampına katıldıklarını kaydederek, "Baksı Müzesini gezdik ve orada misafir edildik. Çevre illerden gelen üniversite öğrencisi arkadaşlarımızla çalıştaya katıldık. Çalıştay bizler için çok verimli geçti" diye konuştu.
     Gençlik kampı kapsamında hayatında ilk defa rafting yaptığını anlatan Türkoğlu, "Çoruh Nehrinin rafting için elverişli olduğunu duyuyordum ancak bu kadar zevkli olacağını bilmiyordum. Bayburtta sosyal imkansızlıklardan şikayeti olan kişilere sesleniyorum. Burada isteyen, istediği zaman bu gibi faaliyetleri yapabiliyor ve harika, keyifli vakit geçirilebiliyor" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Bayburtta rafting heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER