Bayburt Üniversitesi Rektörlük seçimi

Bayburt Üniversitesi Rektörlük seçimi -Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Altan, adaylığını açıkladı


BAYBURT (A.A) - Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şemsi Burhanettin Altan, rektörlük için adaylığını açıkladı.
     Altan, yaptığı yazılı açıklamada, Rektör Prof. Dr. Gökhan Budakı elim bir olay sonucu kaybettiklerini anımsattı. Bunun sonucunda üniversitenin tekrar seçim atmosferine girdiğini ifade eden Altan, şunları kaydetti:
     Rektör adayı belirleme seçimleri için hala resmi bir açıklama yok. Resmi olarak ilan edilmemiş bir seçim için adayların ortaya çıkması karşısında adaylığımı ilan etmeye karar verdim. Niçin rektörlüğe talip olduğumu, rektör olarak yapmak istediklerimi sıralamakta fayda gördüm. Bu nedenle adaylığımı açıklıyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum.
     Rektör adaylığımı Bayburt ve Bayburt Üniversitesinin daha güzel çiçekler açması, daha çok meyve vermesi için yapılacak bir aşıya veya diyar diyar gezmiş bir sürü çiçeğin özünü toplayıp Bayburt ve Bayburt Üniversitesinin peteklerini doldurmaya gelmiş bir arıya benzetiyorum. Seçimlerin ülkemize, Bayburtumuza ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Bayburt Üniversitesi Rektörlük seçimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER