Bayraktepe Kayak Merkezinde bakım çalışmaları

Bayraktepe Kayak Merkezinde bakım çalışmaları


KARS (A.A) - Türkiyenin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Bayraktepe Kayak Merkezinde yeni sezon bakım çalışmalarına başlandı.
     Merkezin mekanik tesisler ve pistler bölgesinden sorumlu Kars Sarıkamış Kültür ve Turizm Anonim Şirketi Genel Müdürü Muhittin Delibaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012-2013 kış sezonuna hazırlık amacıyla ikinci etap pistler bölgesi ve mekanik tesislerde bakım ve onarım çalışması başlattıklarını söyledi.
     Yoğun geçen kış sezonunun ardından gerek mekanik tesislerin, gerekse pistlerin bakıma ihtiyacı olduğunu vurgulayan Delibaş, şunları kaydetti:
     Kar kalktıktan sonra ilkbahar yağmurlarıyla birlikte pistlerimizde bozulmalar, toprak kaymaları meydana geldi. İkinci etaptaki 2, 4, 5 ve 6 nolu pistlerde dolgu çalışmalarına başladık. Özellikle 2 nolu pistimizin yukarıdan aşağı bin 500 metrelik bölümünde dozer, greyder ve kepçelerle hem tesviye hem de eğim vermek için ciddi çalışma yapacağız. Pistlerdeki çalışmanın ardından toprak alanların tamamı çimlendirilecek.
     Delibaş, 1, ve 2inci etap telesiyejlerinde mekanik, hidrolik, elektrik ve elektronik aksamların onarımdan geçirileceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Bayraktepe Kayak Merkezinde bakım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER