BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş:

BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş: Bozüyükteki nahoş ortama dahil olmamak için sukunetimizi koruduk


BİLECİK (A.A) - BBP Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, İçişleri Bakanlığı tarafından Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlunun görevinden alınması ve Belediye Başkan Vekili seçimleri sürecini değerlendirerek, Bozüyükteki nahoş ortama dahil olmamak için sukunetimizi koruduk dedi.
     İbiş, İlçe Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, yaşanan süreçte Türk siyasetine yakışmayan karşılıklı ithamlarda bulunulduğunu ifade eden İbiş, şöyle konuştu:
     Bozüyük Belediyesi 10 yıl MHPnin elindeydi ama hangi hizmet yapıldı- Hangi taş, hangi taşın üstüne konuldu- Kendilerine bunları sormaları gerekiyor. Belediyenin iktidar partisinin elinde olması gerektiğini düşünenler, son 2,5-3 yılda AK Partinin elinde olan belediyede ne hizmet yapıldı- Öncelikle halka bunların hesabı verilmelidir. Önümüzdeki yerel seçimlere yaklaşık 1,5 yıl var. Ben ilçede çok da bir şeylerin değişeceğine inanmıyorum. Bunların çok farklı hesapları var ama bu hesapların tutacağını düşünenler yanılıyorlar. Çünkü göz ardı ettikleri Bozüyükte yeni bir oluşum BBP var. Günden güne dalga dalga büyüyor. Yakın zamanda genel merkezimizin katılıyla bir rozet takma töreni yapıp partimize katılan kişilere rozet takacağız.
     İbiş, 20 Ocakta Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozak, Genel Sekreter ve Yüksek İstişare üyelerinin Bilecike gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunacağını ve istişare toplantısı yapacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER