BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekici:

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekici: -BBP, her zaman gündem belirleyen ve halkın vicdanı olan bir partidir


SAKARYA (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Murat Ekici, BBP, her zaman gündem belirleyen ve halkın vicdanı olan bir partidir dedi.
     Orhangazi Kültür Merkezinde partisinin Adapazarı İlçe Teşkilatının 7. olağan kongresine katılan Ekici, 29 Ocakta Ankarada BBPnin 20. kuruluş yılını kutlayacaklarını söyledi.
     Ekici, BBPnin 20 yıllık geçmişinde Türk siyasetine önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, Mesela 28 Şubat sürecindeki takınmış olduğu, e-darbe diyebileceğimiz süreçteki takındığı tavırla, 12 Eylül 2010daki halk oylaması ve son zamanlarda tartışılmış olan idamla ilgili konularda BBP, her zaman gündem belirleyen, gündem oluşturan ve halkın vicdanı olan bir partidir şeklinde konuştu.
     BBP Genel Başkanı Mustafa Desticinin yurt dışındaki gelişmeleri de takip ettiğine dikkati çeken Ekici, Filistinde Muhsin Yazıcıoğlunun külliyesinin temelinin atıldığını hatırlatarak, 2 yıla kadar hizmete açılacağını anlattı.
     Ekici, Muhsin Yazıcıoğlunun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturmayı takip ettiklerini ifade ederek, Yazıcıoğlunun dava arkadaşları ve ailesinin avukatları olarak dosyanın bir an önce sonuçlandırılmasını istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekici: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER