BBP Genel Başkanı Destici Hatayda:

BBP Genel Başkanı Destici Hatayda: -Türkiyenin terörden sonraki ikinci gündem maddesi Suriye, dolayısıyla Hatay -Kamuoyunda özellikle Hatayla ilgili sosyal medya aracılığıyla çok yanlış bilgilerin pompalandığını ve bunların


HATAY (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiyenin terörden sonraki ikinci gündem maddesi Suriye, dolayısıyla Hatay dedi.
     Destici, Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıçı ziyaretinde yaptığı konuşmada, uzun zamandır Hatayı ziyaret etmek istediklerini, Türkiyede herkesin Hatayı konuştuğunu ifade etti.
     Hatayı yakından tanımayı istediklerini ifade eden Destici, Türkiyede herkes Hatayı konuşuyor. Türkiyenin terörden sonraki ikinci gündem maddesi Suriye, dolayısıyla Hatay. Amacımız yerinde görüp, sizlerden bilgi aldıktan sonra, daha doğru tespitlerde bulunup kamuoyuna daha doğru, sağlıklı bilgiler aktarmak dedi.
     Destici, İl Emniyet Müdürü Kılıçın ardından Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) Başkanı Gülay Gülü ziyaret etti.
    
     - Tedbir alınmazsa, cesur adımlar atılmazsa sıkıntılara girilebilir -
    
     Gülü ziyaretinde konuşan Destici, Suriye konusunda tedbirler alınması ve cesur adımlar atılması gerektiğini kaydetti.
     Kentte yapacağı görüşmelerin, ziyaretlerin çok faydalı olacağına inandığını vurgulayan Destici, şunları söyledi:
     Kamuoyunda özellikle Hatayla ilgili sosyal medya aracılığıyla çok yanlış bilgilerin pompalandığını ve bunların Hataya zarar verdiğini, onun ötesinde de ülkemize zarar verdiğini biliyoruz. Ama gerçek olan şeyler de var. Bunları da konuşmak lazım. Buradaki problemler neyse vatandaş, siyaset erbapları burada hangi sorunlarla karşılaşıyorsa iyi anlaşılıp, dinlenip bunların çözümü noktasında hem biz siyasetçilerin, hem bürokrasinin, hem hükümetin çok cesur adımlar atması, tedbirler alması lazım. Tedbir alınmazsa, cesur adımlar atılmazsa belki Hatay başta olmak üzere bölge ilerde daha büyük sıkıntılara da girebilir. O nedenle bizler de sizlerden alacağımız bilgiler ışığında hem kamuoyunu bilgilendirmeye, hem de buranın sesi soluğu olmaya çalışacağız.
     HASİAD Başkanı Gül de, Suriyedeki olayların kent ekonomisini olumsuz etkilediğini, Ortadoğuya ihracatın durma noktasına geldiğini ve buraya taşıma yapan birçok tırın atıl duruma geldiğini belirtti.
    
     Muhabir: İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber BBP Genel Başkanı Destici Hatayda: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER