BBP MKYK Üyesi Karabulut: BBPnin gündeminde

BBP MKYK Üyesi Karabulut: BBPnin gündeminde iki ana konu vardır. Birincisi terör, ikincisi ise yeni anayasadır


BAYBURT (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve partinin basın sözcüsü Ünsal Karabulut, BBPnin gündeminde iki ana konu vardır. Birincisi terör, ikincisi ise yeni anayasadır dedi.
     Karabulut, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Derneğinde düzenlediği basın toplantısında, TBMMde grubu bulunan partilerin suni gündemler peşinde koştuğunu öne sürdü.
     BBPnin gündeminde iki ana konu olduğunu ifade eden Karabulut, Birincisi terör, ikincisi ise yeni anayasadır. Türkiye terör belasından kurtulmadığı, yeni bir anayasa yapılmadığı sürece temel problemlerimizin hiçbirisi halledilemez diye konuştu.
     En sıcak gündem maddesinin Suriye olduğunu kaydeden Karabulut, şunları söyledi:
     İçinde yaşadığımız bu mübarek zaman diliminde, Arakanda yüreklerimizi parçalayan tablo, Suriyede yaşanan süreç, İslam ülkelerinin bir ve bütün olarak oluşturacakları İslam Birliğinin gerekliliğini bir kez daha göstermiştir. Hristiyan aleminin Vatikanı var. Ama 2.5 milyarlık İslam aleminin birliği yoktur. Müslümanlar bir araya gelip İslam Birliğini kurmadığı müddetçe, İslam Birleşmiş Milletlerini kurmadığı müddetçe, böyle bir konsept oluşturmadıkça asla bu zulümler bitmeyecek.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber BBP MKYK Üyesi Karabulut: BBPnin gündeminde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER