Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Antalya Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe Ülker maçı hazırlıklarına başladı


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginde Antalya Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe Ülker maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla başladı.
     Atatürk Spor Salonunda başantrenör Timuçin Meriç yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular, bir süre ağırlık çalıştıktan sonra şut atışlarıyla idmanı tamamladı.
     Meriç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOFAŞ maçında sağ koluna darbe alarak hafif sakatlık geçiren Jordon ve soğuk algınlığı bulunan Carneyin çalışmalara katılmadığını belirtti.
     Eksik çalışmanın takımı olumsuz etkilediğini ancak bu sorunları aşmaları gerektiğini vurgulayan Meriç, "Fenerbahçe maçı hazırlıklarımızı tempolu şekilde yapıyoruz. Amacımız kalan 4 haftada en fazla galibiyeti almak" dedi.
     Bu hafta çok güçlü bir ekiple oynayacaklarını dile getiren Meriç, "Rakibimiz çok güçlü olsa da ligde kalabilmek için galibiyete ihtiyacımız var. Maçta elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız, galibiyet alabilmek için savaşacağız. Umut ediyorum ki bu zorlu maçtan mutlu şekilde döneriz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER