Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Banvit ekibi, 26 Ağustosta 14 günlük kamp için İtalyaya gidecek


BALIKESİR (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvitin genel menajeri Turgay Çataloluk, 26 Ağustos tarihinde 14 günlük kamp için İtalyaya gideceklerini bildirdi.
     Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu anda altyapı ağırlıklı oyuncularla antrenman yaptıklarını, yabancı ve milli takımda bulunan sporcuların katılımıyla çalışmalara daha organize şekilde devam edeceklerini belirterek, geçen yılki kadroda birtakım değişiklikler yaptıklarını söyledi.
     Bandırma Kırmızıda geçen yıl başarılı bir sezon geçiren Şafak Edge ve Tufan Öneni kadrolarına kattıklarını kaydeden Çataloluk, Kadromuzda bulunan Erol Can Çinko ve İzzet Türkyılmazı bu sene daha da fazla süreler vermeyi planlıyoruz. Son olarak da Dusan Cantekini transfer ettik dedi.
     Çataloluk, 26 Ağustosta 14 günlük kamp için İtalyaya gideceklerini belirterek, Burada 3 veya 4 hazırlık karşılaşması yapacağız. 12-16 Eylülde Antalyada Rixos Cupda, Galatasaray Medical Park, Beşiktaş Milangaz, Anadolu Efes, Cibona Zagreb, Unics Kazan takımlarıyla karşılaşacağız. 20-22 Eylül arasında da kendi salonumuzda organize edeceğimiz TÜBAD turnuvasında mücadele edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Halil İbrahim Başer / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER