Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş maçı öncesi moral buldu


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Liginde ilk galibiyetini alan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde sevinç yaşanıyor.
     Ligin 4. haftasında sahasında ağırladığı Mersin Büyükşehir Belediyesini özellikle son periyotta sergilediği etkili mücadeleyle 79-74 yenen Gaziantep temsilcisi, hafta sonu Beşiktaş ile yapacağı maç öncesi moral buldu.
     Başantrenör Doğan Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 haftalık yenilginin ardından aldıkları galibiyetin kendileri için önem taşıdığını söyledi.
     Mersin Büyükşehir Belediyesinin Türkiye Ligini tanıyan tecrübeli oyunculardan oluştuğuna işaret eden Deniz, Mücadelede rakibimizi doğru yerde yakalayarak, galibiyete ulaştık dedi.
     Oyun kurucuları ABDli Andre Collinsin sakatlığının geçerek aralarına katıldığını ifade eden Deniz, şöyle konuştu:
     Collinsin yokluğunda Erden her maçta özveriyle mücadele ediyordu. Ancak o da bir yere kadar. Kente döndükten sonra sıkı bir antrenman programı uygulayan Collinsin Mersin maçında yerini alması bizi rahatlattı. Henüz tam performans oynamıyor. Collinsin de tam performans oynamaya başlamasıyla takım yavaş yavaş oturacak.
     Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında sergilenen mücadelenin gelecek için iyi sinyaller verdiğini dile getiren Deniz, ayrıca aldıkları galibiyetin hafta sonu deplasmanda yapacakları Beşiktaş maçı öncesinde de kendilerine moral kaynağı olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Veli Gürgah / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER