Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Aliağa Petkim Başantrenörü Burak Bıyıktay: -Anadolu Efese karşı iyi oynayıp bir sürpriz peşinde koşacağız


İZMİR (A.A) - Aliağa Petkim Başantrenörü Burak Bıyıktay, Beko Basketbol Liginin 5. haftasında Anadolu Efesle yapacakları maçta iyi oynayıp, sürpriz peşinde koşacaklarını söyledi.
     Bıyıktay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Efesin üst düzey basketbol oynayan iyi bir takım olduğunu ancak kendilerinin de Türk Telekom galibiyeti sonrası çıkış yakalamak istediğini belirtti.
     Ankara deplasmanında Türk Telekoma karşı elde ettikleri 77-66lık galibiyetin kendileri için son derece önemli olduğunu ifade eden Bıyıktay, Anadolu Efese karşı iyi basketbol oynayıp, sürpriz peşinde koşacağız. Anadolu Efesi İstanbulda yenmek kolay değil ama bu maç bizim sıralamada yukarı çıkışımız adına iyi bir maç olacak. Yeni oyuncumuz Hollowayi de bu maçta deneme şansımız olacak dedi.
     Bıyıktay, Mert Shumpertin sakatlığının geçtiğini ancak bu oyuncuyu Anadolu Efes maçında oynatmayı düşünmediğini kaydetti.
     Bu arada, hafif sakatlıkları bulunan Orhan Haciyeva ve Lionel Chalmers bu akşamki antrenmana katılmadı.
     Beko Basketbol Liginin 5. haftasında Anadolu Efes ve Aliağa Petkim takımları 12 Kasım Pazartesi günü İstanbul Ayhan Şahenk Spor Salonunda karşılaşacak.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Tolga Albay / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER