Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Olin Edirne: 66 - Anadolu Efes: 72 Salon: Mimar Sinan Hakemler: Murat Biricik, Yücel Çilingir, Seher Ayşe Nur Yazıcıoğlu Olin Edirne: Mehmet Yağmur 10, Berkay, Bekir 5, Levent, Ratkovica 5, Tapoutos 15, Jel


EDİRNE (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, kendi sahasında Anadolu Efese 72-66 yenildi.
     Maçın ilk dakikalarına iki takım da karşılıklı sayılarla başlarken, ilerleyen dakikalarda ev sahibi takım, Parakhouski, Tapoutos ve Jelinekin sayılarıyla etkili oldu.
     Konuk ekibin Semih, Kerem Tunçeri ve Lucasla sayı bulduğu karşılaşma, karşılıklı basketlerle devam eden ilk periyotu Anadolu Efes, Kerem Tunçerinin son dakikada serbest atışlardan kazandığı sayılarla 21-23 önde tamamladı.
     İkinci periyotta daha iyi bir oyun ortaya koyan ve bulduğu dış atışları iyi değerlendiren ev sahibi takım, periyotun bitimine 2 dakika kala 38-35 öne geçti. Etkili oyununu sürdüren sarı-yeşilli ekip, maçın ilk yarısını 40-37 önde tamamladı.
     2. yarının başında rakibine oranla daha iyi bir oyun sergileyen Anadolu Efes, 24. dakikada 44-44 beraberliği yakaladı. Karşılıklı basketlerle geçen 3. periyotta, iki takımda farkın açılmasına izin vermedi. Konuk takım, periyotun bitimine 10 saniye kala, Keremin attığı basketle son periyota 55-52 önde girdi.
     Çekişmeli geçen son periyotta ise Olin Edirnenin, Parakhouski, Tapoutos ve Jelinekle bulduğu sayılara, konuk takım, Lucas ve Semihle cevap verdi.
     Karşılaşmanın bitimine 2 dakika kala 66-64 öne geçen Anadolu Efes, son saniyelerde, Kerem Gönlümün attığı basketle maçı 72-66 kazandı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER