Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Olin Edirne Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kumuşoğlu: Olin Edirne, Avrupa Ligine oyuncu ihracı yapan bir kulüp haline geldi


EDİRNE (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirnenin kulüp yönetim kurulu başkanı Vedat Kumuşoğlu, Avrupa Ligine oyuncu ihraç eden bir kulüp haline geldiklerini söyledi.
     Kumuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, forvet oyuncularından David Jelinekin THY Avrupa Ligi takımlarından Caja Laborala transferinin bugün gerçekleştiğini belirtti. Jelinekin, Olin Edirne takımının Avrupa Ligine gönderdiği 3. oyuncu olduğunu anımsatan Kumuşoğlu, Jelinek, Predrag Samardiski ve Renaldas Seibutisten sonra Avrupa Ligine gönderdiğimiz 3. oyuncu. Avrupa Ligine oyuncu ihracı yapan bir kulüp haline geldik. Partizan modelini yerleştirmeyi istiyoruz diye konuştu.
     Jelinekin yerine Bulgar oyuncu Filip Videnovun transfer edildiğini kaydeden Kumuşoğlu, transfer gereksinimi halinde kulübün imkanlarının uygun olduğunu, gereğinin yapılabileceğini ifade etti.
     Beko Basketbol Liginde bu haftaki rakipleri Banvitin gücünün farkında olduklarını belirten Kumuşoğlu, sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, Banvit, geçen hafta Anadolu Efesi yendi. Güçlü bir rakip, ancak biz de sahaya kazanmak için çıkacağız. Son haftalarda küçük farklarla, uzatmalarda yeniliyoruz. Ama iyi günlerimiz gelecek, buna inancımız tam. Hem takımın, hem yöneticilerin moralleri yüksek. Taraftarlarımız merak etmesin galibiyetler peş peşe gelecek şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Salih Baran / Çetin Arslancan
     Yayıncı: Ersin Şiyhan
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER