Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Erdemirspor Başantrenörü Çıvgın: Play-off hedefimiz için önemli bir karşılaşmaya çıkacağız


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Liginde mücadele eden Erdemirsporun Başantrenörü Özhan Çıvgın, Play-off hedefimiz için önemli bir karşılaşmaya çıkacağız dedi.
     Çıvgın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Aliağa Petkim maçı hazırlıklarını Erdemir Spor Salonunda sürdürdüklerini söyledi.
     Aliağa Petkim maçından da galibiyetle ayrılıp play-off yolunda önemli bir engeli aşmak istediklerini ifade eden Çıvgın, Antalya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın sevincini yaşıyoruz. Hafta sonu Aliağa Petkim ile karşılaşacağız. Play-off için önemli ve belirleyici bir maç olacak. Çok iyi hazırlanacağız. Play-off hedefimiz için önemli bir karşılaşmaya çıkacağız şeklinde konuştu.
     Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç de Antalya Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi mücadele ederek kazandıklarını belirterek, Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Maç boyunca takımlarına destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Hafta sonu deplasmanda Aliağa Petkim ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Hazırlıklarımızı tempolu ve moralli sürdürüyoruz. Aliağa Petkim deplasmanından galibiyetle dönüp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER