Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi: 69 - TOFAŞ: 78 Salon: Şahinbey Hakemler: Mehmet Keseratar, İsmail Aydın, Ziya Özorhan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi: Swann 21, Mutlu 6, Page 22, Colli


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Liginde Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, sahasında TOFAŞa 78-69 yenildi.
     Karşılaşmaya iyi başlayan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 5. dakikaya girilirken, rakibine 5-0 üstünlük sağladı. Bu dakikadan sonra toparlanan TOFAŞ, üst üste bulduğu sayılarla önce eşitliği (5-5) yakaladı, 7. dakikada da öne geçti: 8-9. Oyundaki üstünlüğünü sürdüren TOFAŞ, farkı bir ara 7 sayıya çıkarsa da ilk çeyreği de 20-15 önde tamamladı.
     İkinci periyotta rakibiyle arasındaki farkın açılmasını istemeyen Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 15. dakikada beraberliği (26-26) yakaladı. Ancak TOFAŞ, bulduğu sayılarla yeniden öne geçerek, devreyi de 40-35 üstünlükle bitirdi.
     Üçüncü periyot iki takımın birbirine skorda üstünlük mücadelesiyle geçti. Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin TOFAŞ karşısında daha etkin olduğu üçüncü periyotu, ev sahibi ekip 56-54 önde tamamladı.
     Sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyen Dorseyin yokluğunda TOFAŞ karşısında zorlanan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 4 dakikaya girilirken 67-63 öne geçti. Oyundan kopmayan TOFAŞ, savunma ve hücumda etkin mücadele ortaya koyarak Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesini 78-69 yendi.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER