Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Antalya Büyükşehir Belediyesi: 100 - TED Ankara Kolejliler: 93 Salon: Atatürk Hakemler: Murat Biricik, Mehmet Serdar Ünal, Mehmet Karabilecen Antalya Büyükşehir Belediyesi: Theodore 23, Reha Öz 24, Eren Beya


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginde Antalya Büyükşehir Belediyesi, sahasında TED Ankara Kolejlileri 100-93 yendi.
     Maça iyi başlayan ev sahibi takım, Reha Öz ve Eren ile üst üste sayılar buldu. TED Ankara Kolejliler, Stanojevicin etkili oyunu ve bulduğu sayılarla ilk çeyreği üç sayı farkla (22-19 önde bitirdi.
     İkinci çeyrekte Antalya Büyükşehir Belediyesi, Golubovicin etkili ribaundları ve Rehanın üç sayılık atışlarıyla sayılar üretti. Ev sahibi ekip, Plisnic ve Nedimin sayılarına engel olamayınca devre, TED Ankara Kolejlilerin 42-39 üstünlüğüyle sona erdi.
     Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan ev sahibi takım, geliştirdiği ataklarda sayılar bularak üçüncü çeyreği 68-62 önde tamamladı.
     Son çeyrekte her iki takım da karşılıklı basketler buldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi, etkili savunma yaparak ardından Theodore, Golubovic ve Reha Özün sayılarıyla farkı 12 sayılık farka ulaştı. Son dakikaya 90-83 önde giren ev sahibi takım, maçı 100-93 kazandı.
     Maçın en skorer ismi, Antalya Büyükşehir Belediyesi adına 24 sayı üreten Reha Öz oldu. Konuk ekipte ise Penney, 20 sayı üretmesine rağmen mağlubiyete engel olamadı. Ev sahibi takım bu sezon sahasında ikinci galibiyetini aldı.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci / Güç Gönel / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER