Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Aliağa Petkim: 75 - Pınar Karşıyaka: 80 Salon: ENKA Hakemler: Emin Moğulkoç, Ahmet Ersan Ergüler, Ziya Özorhon Aliağa Petkim: Chalmers 17, Melih Yıldız 15, Burak 2, Çağlar, Ahmet Erdoğan 2, Caner 5, Ersin Gö


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde oynanan maçta Pınar Karşıyaka, Aliağa Petkimi deplasmanda 80-75 yendi.
     Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki ekip de pota altında sayı üretti ve 5. dakika 12-12 beraberlikle geçildi. William Thomasla oyuna ağırlığını koyan Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 22-16 önde tamamladı.
     Aliağa Petkim, ikinci çeyrekte Melih ve Chalmersla sayı üretmesine rağmen, hücumda ve savunmada daha dikkatli olan Pınar Karşıyaka ilk yarıyı 39-32 önde bitirdi.
     Aliağaya gelen seyircisinin desteğiyle Pınar Karşıyaka, ilk 2 periyottaki skor üstünlüğünü 3. çeyrekte de sürdürerek Jon Diebler ve Thomasın sayılarıyla farkı açtı. 3. çeyrek, Pınar Karşıyakanın 62-51 üstünlüğüyle tamamlandı.
     Aliağa Petkim son bölümde Arnold, Franchis ve Chalmersla bulduğu sayılarla farkı kapatmaya çalışsa da, Jon Diebler ve Dixon ikilisinin yüksek sayı yüzdesiyle kontrolü rakibine kaptırmayan Pınar Karşıyaka mücadeleden 80-75 galip ayrıldı.
     Pınar Karşıyakada Jon Diebler 18 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, konuk takım maçı 11/27 üçlük isabetiyle tamamladı.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER