Belediye Başkan Vekili Yavuzdan yeni yıl

Belediye Başkan Vekili Yavuzdan yeni yıl mesajı


KASTAMONU (A.A) - Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, yeni yıl dolayısıyla bir mesa yayımladı.
     Yavuz, mesajında, 2012 yılını hafızlarda yer alacak acı ve tatlı pek çok hatırayla birlikte geride bıraktıklarını belirterek, yeni bir yıla umutla girdiklerini ifade etti.
     Belediye olarak 2012 yılında üzüntü ve sevinçleri, halkla birlikte peş peşe yaşadıklarını aktaran Yavuz, Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlunun yaşadığı rahatsızlığın kendilerini üzdüğünü, ardından iyileşmesinin ise büyük sevinç yarattığını belirtti.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün 27 yıl sonra Kastamonuyu ve Belediyeyi ziyaret etmesinin kendileri onur ve sevinç kaynağı olduğunu vurgulayan Yavuz, şunları kaydetti:
     Belediye Başkanlığı olarak her yıl olduğu gibi, 2012 yılında da çalışmalarımızı gece gündüz demeden ve hiç bir aksaklığa meydan vermeden başarıyla sürdürdük. İçme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu şebeke yapımlarından asfalt, parke, kaldırım ve bordür çalışmalarına kadar altyapı ve üst yapıyla ilgili her türlü hizmete gereken önemi verdik. Temizlik işlerinden itfaiye ve zabıta hizmetlerine, imar ve şehircilik hizmetlerinden sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar hayatın her alanında halkımızın huzur ve mutluluğu için çalışmalar yürüttük. Bütün bu çalışmalarımızın arasında, bazı önemli projeleri de başarıyla yürüterek bunlardan bazılarını tamamladık.
     2012 yılında Kuzeykent Kapalı Pazaryeri, Ekrem Esen Parkı, Cumhuriyet Meydanı 2. kısım düzenleme projesi gibi projeleri tamamlarken, içinde kavşak düzenleme, sinyalizasyon sistemi yenileme ve peyzaj uygulamaları bulunan Ulaşım Düzenleme ve Trafik İyileştirme Projesi çalışmalarında önemli mesafeler aldık. İstiklal Yolu Parkı Projesini 2012 yılı içinde uygulamaya geçirerek, kısa sürede tamamlanma aşamasına getirdik. Ayrıca belediyemiz makine parkını, 2012 yılında aldığımız yeni araç ve iş makinelerimizle daha da güçlendirdik.
     Yavuz, son yıllarda belediyenin öncülüğünde büyük bir gelişme gösteren güzel Kastamonunun, bulunduğu bölgenin parlayan bir yıldızı ve gurur duyulacak bir şehir haline geldiğini savundu.
    
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Belediye Başkan Vekili Yavuzdan yeni yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER