Belediye Başkanı Çetinkaya başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Belediye Başkanı Çetinkaya başarılı öğrencileri ödüllendirdi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Anadolu Meslek Lisesi ve Meslek ve Teknik Eğitim Merkezinde (AML-METEM) düzenlenen ödül töreninde çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere ödül verdi.
     Kumluca Anadolu Meslek Lisesi ve Meslek ve Teknik Eğitim Merkezinde (AML-METEM) okul yönetimi tarafından çeşitli spor müsabakaları ve bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
     Törene okul müdürü Serdar Özkalelinin daveti üzerine Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Özkaleli, ilçe genelinde okullar arası yapılan spor müsabakalarında voleybol turnuvasına katılan kız ve erkek takımların dereceye girdiğini, iki öğrencinin ise il genelinde düzenlenen güreş müsabakalarında derece yaptığını söyledi.
     Okul içinde düzenlenen sınıflar arası bilgi yarışmasında da sınıflar arasında da, dereceye giren öğrenciler bulunduğunu ifade eden Özkaleli, dereceye giren öğrencileri motive etmek amacıyla ödül töreni düzenlediklerini belirtti.
     Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da çeşitli dallarda derece giren öğrencileri tebrik ederek, hayat boyu başarı temennilerini kaydetti. Kişinin kendisine bir hedef koymasının her zaman başarının ilk adamı olduğunu ifade eden Çetinkaya, başarılı kişilerin topluma faydalı insanlar olduklarını bildirdi.
     Konuşmaların ardından bilgi yarışması, voleybol turnuvası ve güreş dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve okul müdürü Serdar Özkaleli tarafından verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Çetinkaya başarılı öğrencileri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER