Belediye Başkanı Çiftçi, icraatlarını anlattı

Belediye Başkanı Çiftçi, icraatlarını anlattı -Çiftçi: Alt ve üst yapısıyla modern bir belde oluşturmaya çalışıyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, alt ve üst yapısıyla modern bir belde oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
     Çiftçi, Turizm ve Uygulama Otelinde gerçekleştirilen toplantıda, 3 yıllık görev süresi boyunca hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.
     Beldede yapılan çalışmalarla ilgili slayt gösterisinin ardından bir konuşma yapan Çiftçi, belirli periyotlar halinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, yaptıkları çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirdiklerini söyledi.
     Göreve başladıkları tarihten bu yana beldede önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Nihat Çiftçi, Alt ve üst yapısıyla modern bir belde oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda yepyeni bulvarlar açtık. Caddelerimizin özellikle de bulvarlarımızın asfaltlanması için 90 bin ton dolayında asfalt serimi yaptık. Göreve başladığımızda beldede yağmur suyu drenaj kanaları yoktu. Şu anda toplam 20 kilometrelik yağmur suyu drenaj kanalına sahibiz diye konuştu.
     Belediye Başkanı Çiftçi, beldede yaptıkları ağaçlandırma çalışmalarına da değindi.
     Bu konuyu önemsediklerini vurgulayan Çiftçi, göreve geldikten sonra yaptıkları çalışmalarla kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırdıklarını belirtti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Çiftçi, icraatlarını anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER