Belediye Başkanı Fadıloğlu, iş adamlarına hizmetlerini

Belediye Başkanı Fadıloğlu, iş adamlarına hizmetlerini anlattı


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) üyelerine hizmetlerini anlattı.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Fadıloğlu, MÜSİAD üyesi iş adamlarıyla bir araya geldi. İş adamlarına yaptıkları hizmetleri anlatan Fadıloğlu, belediye hizmetlerinin sanayici ve iş adamlarıyla birlikte yapılması halinde her zaman sonuç verdiğini belirtti.
     Belediyelerin geçmiş dönemlerde iş kapısı ve adam yerleştirme yeri olarak kullanıldığını ifade eden Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Bizim şansımız Başbakanımızın deneyimli bir belediye başkanı olması. Önümüzde bir rol model var. Yeni kaynak arayışına gerek olmadan, mevcut kaynakların verimli kullanılmasıyla nelerin yapılacağı ortadadır. Allaha şükür Gaziantepte de tüm belediye başkanı arkadaşlarımızla uyum içinde millete hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Milletin kaynağını heba etmeden sahip çıkıyor ve insan odaklı çalışmalarda harcıyoruz.
     MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık da, Şehitkamil Belediyesinin önemli çalışmalara imza attığını belirterek, hizmetlerinden dolayı Fadıloğluna teşekkür etti.
     Başkan Fadıloğlu,ayrıca MÜSİAD üyelerinin sorularını da yanıtladı.
     MÜSİADın önceki dönem başkanlarından iş adamı Osman Nakıboğlu, toplantı sonunda Başkan Fadıloğluna sedef işlemeli rahle hediye etti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Fadıloğlu, iş adamlarına hizmetlerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER