Belediye Başkanı Sel, başarılı öğrenciyi ödüllendirdi

Belediye Başkanı Sel, başarılı öğrenciyi ödüllendirdi


SİVAS (A.A) - Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, başarılı öğrenciyi altınla ödüllendirdi.
     Sel, Seviye Belirleme Sınavında (SBS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Ender Acarı, öğretmenleriyle birlikte makamında ağırladı.
     Öğrencinin başarısından mutlu olduğunu söyleyen başkan Sel, Gönül ister ki, ilçemizden onlarca, yüzlerce birinci çıksın. Ama Ender Acarın birinci olması hem şahsımı, hem de ilçemizi sevindirmiştir. Enderin başarısında emeği olan öğretmenleri başta olmak üzere, annesini ve babasını tebrik ediyorum. İlçemizden Türkiye birincisi çıkacak tüm öğrencilerimize, şahsım adına burs vereceğiz. Bu anlamda Ender Acarın bu yılki burs ücretini vereceğiz. Ayrıca, başarılı olan öğrencilerimize kapılarımız her zaman açıktır dedi.
     Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencisi olan Ender Acar, Ankara Fen Lisesinde eğitime devam edeceğini söyleyerek, Okulda ve dershanede bulunan öğretmenlerimin başarılı olmamda büyük emekleri vardır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hedefim, matematik, fizik ve biyoloji olimpiyatlarına katılmaktır. İnşallah başarılı olacağımı ümit ediyorum diye konuştu.
     Başkan Sel, Ender Acarı altınla ödüllendirdi ve ayrıca çeşitli hediyeler verdi.
     Ziyarette, öğrencinin annesi Sakine Acar da hazır bulundu.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Sel, başarılı öğrenciyi ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER